неділю, 31 травня 2020 р.

Шановні батьки, вчителі та мої улюблені діти!
Ось і закінчується наш 2019-2020 навчальний рік. Рік незвичний, але цікавий, який нас дуже добро об’єднав з Інтернетом !
Напередодні 25 травня-Дня останнього дзвоника, хочу висловити всім ВЕЛИКЕ СПАСИБІ за те, що ми разом вистояли в такій складній ситуації!
Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення та успіхів!
Всім присвячується ця пісня…



1 коментар:

  1. Шановна Наша Людмила Геннадіївна !!! Ми батьки і від слів дітей хочемо висловити слова подяки, Ми раді що наш класний керівник був дійсно-класним !!! Кращого вчителя ми не могли собі побажати і тому нам шкода з Вами розлучатися, знаючи про те що кому то доведеться покинути шкільні стіни,
    Дякуемо Вам за Вашу підтримку і участь в житті нашого класса.Дякуемо за те що ділили з нами радості і неудачі,що знаходили потрібні слова в потрібний момент і знаєте, що таке індивідуальний підхід до кожного з учнив.Нам залишиться тільки побажати, щоб всі люди, що зустрічаються на життєвому шляху, були схожі тільки на Вас наш дорогий учитель !!! А Вам від імені 9 "Б" класу, бажаємо легкого професійного шляху, активного довголіття і талановитих учнів.Нехай Вас завжди оточують тільки вдячні люди,які будуть розуміти,любити і поважати ВАС!Дякуемо Вам за Все!

    ВідповістиВидалити