четвер, 31 березня 2022 р.

Шановні батьки та здобувачі освіти!

    Повідомляємо вам про те, що з 30.03.2022 року в Запорізькому академічному ліцеї № 23 відповідно до нормативно-розпорядчих документів та на підставі рішення педагогічної ради ліцею від 29.03.2022 року відновлено навчальний процес для учнів 1-12 класів з використанням технологій дистанційного навчання (дистанційна форма навчання).

    Навчання відбувається за діючим розкладом з дистанційного навчання з урахуванням поточної ситуації. Весь віртуальний інструментарій та навчальні матеріали на веб ресурсах ліцею доступні для всіх категорій здобувачів освіти без залежності від їх географічного місця перебування.

    В навчальному процесі застосовуються всі веб ресурси які були доступні учням і раніше в тому числі і ВЛАСНА ДИСТАНЦІЙНА ПЛАТФОРМА ЛІЦЕЮ № 23 e-prostir23.zp.ua/moodle.

    Вся актуальна інформація щодо освітнього процесу в дистанційному режимі доступна на відповідній сторінці сайту ліцею за посиланням http://znvk23.zp.ua/index/distancyjne_navchannja/0-471 та інших офіційних ресурсах закладу освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар